Orfinon is sinds 2009 een financieel adviesbureau voor creatieve ondernemers. Je kan bij Orfinon terecht voor je boekhouding, belastingadvies en business coaching. Door een persoonlijke, betrokken, doelgerichte en praktische werkwijze leveren wij meerwaarde in finance.

Ik vertel het verhaal van jouw onderneming in cijfers

Wat is het verhaal van jouw onderneming? Het is mijn passie om vanuit jouw boekhouding dit verhaal te vertellen. Als business controller en financieel manager heb ik ruim twaalf uur de verhalen verteld van diverse grote ondernemingen. In 2009 heb ik Orfinon opgericht om te richten op creatieve ondernemers, zoals jij. Ik ben er van overtuigd dat begrip van de cijfers essentieel is voor het succes van jouw onderneming.

Over John

De boekhouding van jouw onderneming is helemaal niet ingewikkeld, dat is mijn overtuiging. Ik vind het belangrijk om verder te kijken dan alleen de cijfers, maar ook naar het verhaal en de mens erachter. Zo wordt de boekhouding leuk en begrijp je jouw cijfers beter. Om mij heen zag ik dat veel ondernemers hun administratie en boekhouding als verplichte nummers zien. Voor sommige zelfstandigen is het zelfs een zwaar blok aan het been. Met name ondernemers die iets creëren, die de wereld een beetje mooier maken, die een positieve bijdrage leveren. Ze doen zichzelf te kort, want bij hun cijfers kunnen ze veel baat hebben. Zo biedt de Belastingdienst allerlei ondernemersfaciliteiten. Maar als je er niet van op de hoogte bent, loop je die mis. Maar daarnaast geven cijfers je nog iets belangrijkers: jouw verhaal. Jouw ondernemersverhaal. Het geeft je inzicht in hoe je er voor staat. Ik besloot om mijn jarenlange ervaring als business controller in te zetten voor creatieve ondernemers en richtte in 2009 financieel adviesbureau Orfinon op.
Naast mijn jarenlange ervaring, heb ik Bedrijfskunde gestudeerd en ben ik gecertificeerd coach (practitioner).

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek