Ben je toe aan een volgende stap met je bedrijf? En vraag je je af hoe je dat aanpakt? Ook voor begeleiding bij het ondernemerschap kun je bij Orfinon terecht. Ik ben namelijk ook een gecertificeerd en ervaren coach.

Aan de hand van het Business Model Canvas bepalen we naar welke doelen je toe wilt werken en welke stappen daarvoor nodig zijn.

Ook help ik je met het schrijven van je ondernemingsplan.

Jouw ondernemingsplan

We gaan aan de slag met jouw ondernemingsplan. In jouw ondernemingsplan beschrijf je hoe je waarde creëert, levert en behoudt. Dit ondernemingsplan (of: Business Model Canvas) bestaat uit negen onderdelen: wie zijn jouw klanten, wat is jouw toegevoegde waarde voor deze klanten, hoe bereik je jouw klanten, wat is jouw marketingstrategie, waar komen jouw inkomsten vandaan, welke hulpmiddelen heb je nodig, wat zijn jouw kernactiviteiten, wie zijn jouw partners, welke kosten maak je.
Tegelijk beschrijf je een concreet actieplan om de doelen in je ondernemingsplan te realiseren en ga je deze ook daadwerkelijk uitvoeren. Tijdens het coachtraject reflecteren we op jouw acties en is de coach een ideaal klankbord voor jou.

“Door de financiën te combineren met coaching heeft John mij geholpen om mijn onderneming verder uit te bouwen. Afgelopen jaar is mijn omzet verdubbeld!”


Elk coachtraject wordt op maat samengesteld. Neem contact op voor meer informatie.