Boekhouden draait vooral om het:
• opzetten van de boekhouding
• verwerken en controleren van de boekhouding
• samenstellen van jaarrekeningen en publicatiestukken

Dit uitbesteden? Schakel Orfinon in.

Relevante info

Je kunt natuurlijk alles netjes (laten) registreren, je aangiftes (laten) doen en vervolgens weer verder gaan met je werk, je passie. Dat is prima, hoor. Maar je mist dan wel informatie. Informatie over jouw onderneming.

Wat heb je aan die informatie? Die informatie vertelt eigenlijk het verhaal van je bedrijf, het verhaal achter de cijfers. En met die info kun je bepalen hoe het verhaal verder verloopt. Het geeft je inzicht in hoe het bedrijf er voor staat en hoe je je bedrijf kunt voorzetten. Of je moet bijsturen. En zo ja: waar. Zonder deze informatie betaal je wellicht teveel belasting, en dat is toch zonde?

Welke wending wil je dat jouw verhaal krijgt? Orfinon geeft je inzicht in hoe je verhaal tot nu toe loopt en in de toekomst verder gaat.

Inzage

Voor inzicht in je verhaal heb je natuurlijk inzage in je financiële plaatje nodig. Om je die mogelijkheid te geven, gebruik ik het softwareprogramma E-boekhouden. Je kunt dan zien hoe je ervoor staat. Wanneer je maar wilt. Je hebt 24/7 zicht op je bedrijfsvoering.

En als je wilt, bespreken we per kwartaal de stand-van-zaken. Noem het een financiële APK. Dit kan telefonisch, via Skype, per mail of in een live-contact met een heerlijk kopje koffie of thee.

Ja, ik wil het boekhouden uitbesteden én inzicht in mijn cijfers