Als ondernemer bent u verplicht een administratie te voeren. Voor de Belastingdienst, voor de bank, maar ook voor u zelf. Een goede boekhouding is een bron van informatie en vormt de basis van een gezond bedrijf. De boekhouding vertelt in wezen het verhaal van uw bedrijf, maar dan in cijfers. Om inzicht te krijgen in dit verhaal, moet de boekhouding begrijpelijk, overtuigend en volledig zijn.

Het voeren van een goede administratie is een tijdrovende bezigheid, die u liever besteedt aan datgene wat u het beste kan: ondernemen. Tot de totale administratie behoort: BTW-aangifte, belastingaangifte, boekhouding, crediteuren- en debiteurenbeheer, jaarrekening, de balans en de winst- en verliesrekening. Wij nemen u graag deze werkzaamheden uit handen. Uw administratie, onze zorg.

Tarieven
Orfinon werkt met drie verschillende pakketten met een vaste prijs. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent en krijgt u geen verrassingen achteraf. Afhankelijk van uw situatie is het ook mogelijk een pakket op maat samen te stellen. In de bijlage vind u alle informatie over de diverse tarieven.

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

“De samenwerking met John ervaar ik als plezierig professioneel, hartelijk en betrokken.”
Jacqueline van der Horst van LaQuelle Carpets.